VI UTFÖR UPPDRAG I FALUN, GAGNEF, LEKSAND & BORLÄNGE SAMT HELA DALARNA

Ditt åkeri i Dalarna med omnejd

Vi erbjuder våra tjänster till företagare och privatpersoner i Dalarna med omnejd. På företaget finns en modern maskinpark med de maskiner som krävs för att vi ska kunna utföra våra åtaganden på ett effektivt och proffsigt sätt. Vi arbetar med allt från transport och containeruthyrning till entreprenad och fastighetsskötsel.

Våra tjänster

Thage Jansson Åkeri Containerlösningar

Containeruthyrning

Förvara avfall med våra robusta containrar. Vi hyr ut trygga och moderna containrar av flera olika slag för förvaring och tömning. På Thages är vi flexibla och arbetar alltid efter att tillmötesgå dina önskningar och anpassar oss efter dina förutsättningar. Vår containeruthyrning sträcker sig från Djurås till Falun, Gagnef, Leksand och Borlänge med omnejd.

Thage Jansson Åkeri Transportlösningar

Transport

Är du i behov av att transportera varor eller styckegods? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss på Thage Jansson Åkeri. Vi har trafikerat vägarna i många år och vet vad som krävs för att leverera enligt förväntan. Vår fordonsflotta är modern och anpassad efter dagens utmaningar och möjligheter för att du som kund ska kunna ta del av en tjänst av högsta kvalitet.

Thage Jansson Åkeri Fastighetsskötsellösningar

Fastighetsskötsel

Snöröjning, sandupptagning och trädgårdsarbete, det är tre arbetsområden som du hittar via vår tjänstekatalog för fastighetsskötsel. Oavsett årstid så finns det alltid uppdrag som behöver utföras för att din fastighet ska upprätthålla sin riktiga glans. Vi har duktig och engagerad personal som tillsammans med modern utrustning ser till att skötseln av fastigheten genomförs på bästa möjliga vis, alltid utifrån dina behov och önskemål.

VI ÄR DEDIKERADE TILL KUNDER OCH FOKUSERAR PÅ KVALITET

Vi erbjuder våra tjänster till företagare och privatpersoner i Dalarna med omnejd.

NÖJDA KUNDER

Inställningar för cookies