TJ Åkeri Transporter
– Vi tar hand om din frakt

Vår långa erfarenhet som transportföretag och åkeri är en garant för ett smidigt och professionellt utfört transportarbete. Vår breda och moderna fordonsflotta samt fantastiskt duktiga chaufförer gör att vi kan hantera åtskilliga typer av uppdrag över hela Sverige och speciellt i Borlänge, Leksand, Gagnef, Falun & Djurås med omnejd.

Vi hjälper till från start till mål, med såväl på- som avlastning och säkring av varorna eller styckegodset. Är du osäker på om just ditt uppdrag är något för oss? Slå oss en signal eller skicka in ett mejl, med största sannolikhet har vi resurserna som krävs för att kunna hantera ditt ärende.

Thage Jansson Åkeri Transport och Transportlösningar
Thage Jansson Åkeri Transporter - vi levererar kunnande inom smart logistik

Brett kunnande & smart logistik

Våra transportlösningar är trygga och smidiga. Vi tar fram en passande lösning beroende på transportens storlek och utifrån era önskemål.

Har ni särskilda behov eller önskemål så försöker vi alltid göra allt vi kan för att tillgodose dem. Med hjälp av gedigen erfarenhet och ett kompetent arbetslag kan vi erbjuda en rad olika lösningar för alla typer av transporter.

Thage Jansson Åkeri Transporter - vi levererar kunnande inom smart logistik med fokus på säkerhet, kvalitet och miljö

Säkerhet, kvalitet och miljö

En transport kräver en nogsam planering för att kunna utföras på ett säkert, kvalitativt och miljömedvetet sätt.

Vi tar hand om allt runt din önskade transport, från lagar, regler och förordningar till kontakt med myndigheter och andra parter som kan komma att behöva kontaktas med anledning av transporten. Dessutom försöker vi i största möjliga mån ta hänsyn till miljön för genom att planera för en effektiv transport med låg miljöpåverkan.

Thage Jansson Åkeri Transporter - vi levererar kunnande inom smart logistik med trygga chaufförer

Kompetenta chaufförer

Ett åkeri är inte mycket utan sina chaufförer. Det är i slutändan de som ser till att transporten genomförs på ett tryggt, säkert och effektivt sätt.

Våra chaufförer i Borlänge, Leksand, Gagnef, Falun & Djurås har en modern flotta till sin hjälp och ett brett eget kunnande till sin fördel. Alla våra lastbilar är utrustade med GPS-sändare som gör det möjligt för oss att snabbt se var de befinner sig och de kan alltid nå oss, oavsett tid på dygnet, om något oförutsett skulle hända.

Bor du i Dalarna?

Bor du i dalarna kring Djurås, Gagnef, Falun, Borlänge & Leksand finns vi på Thages till er tjänst för transporter.

Eller ring oss direkt på 0241-511 11

VI ÄR DEDIKERADE TILL KUNDER
OCH FOKUSERAR PÅ KVALITET

Vi erbjuder våra tjänster till företagare och privatpersoner i Dalarna med omnejd.

NÖJDA KUNDER

Inställningar för cookies