Containeruthyrning i Djurås, Borlänge, Gagnef, Falun & Leksand

Vi har under många år försett våra kunder med containrar för förvaring och tömning av avfall. Våra containrar är av högsta kvalitet och kommer i en mängd olika storlekar och varianter för att kunna tillgodose alla tänkbara behov. Vare sig du utför en stor renovering och behöver ansamla bråte, eller är i behov av en containerlast med gårdsgrus så kan vi med säkerhet stå till din tjänst. Dessutom kan vi efter samlat avfall eller tömning av grus komma och hämta containern. Inkom med din specifika förfrågan eller kontakta vår kompetenta serviceavdelning för vägledning och bokning av container.

Thage Jansson Åkeri Containerlösningar - Hyr anpassade modeller efter behov i Djurås, Borlänge, Gagnef, Falun & Leksand

Hyra container - så går det till

Om du är osäker på vilken typ av container som är bäst lämpad för dig och ditt projekt föreslår vi att du ringer oss så guidar vi dig rätt.

Här på hemsidan kan du se vilka olika typer av container vi har för containeruthyrningen och för att beställa så klickar du på boka-knappen och sedan fyller i kontaktformuläret med ditt namn, telefonnummer, e-post samt önskad modell & var du vill ha den utkörd.

Desto fler detaljer kring bokningen underlättar och snabbar på processen. Vi återkopplar så snart vi kan med eventuellt kompletterande frågor eller en bokningsbekräftelse.

När man hyr container så kan det vara bra att veta att:

– Om containern ska stå någon annanstans än på din privata tomt så ansvarar du som kund för att inskaffa eventuella tillstånd för utställningen. Detta är något vi med glädje kan hjälpa dig med. Fråga och vi svarar!

– När vi ska köra ut containern till er behöver du säkerställa att vi utan problem kan nå platsen där containern ska ställas ut samt hämtas. Vi levererar våra container med lastbilar.

– Det finns olika riktlinjer och regler för vad som får slängas i vilken container. Osäker, fråga oss – så hjälper vi er.

Containeruthyrning – fartygscontainrar

Behöver du frakta gods till sjöss eller är du ute efter ett stryktåligt förråd som rymmer mycket och lite till. Vi har en mängd fartygscontainrar att bistå med och som samtliga håller hög standard. Kontakta oss gärna för mer information.

Modeller för containeruthyrning

En container kan på grund av sin tålighet användas till en rad olika uppgifter. Råkar du vara osäker på vilken typ av container som du behöver så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi assisterar gärna med råd och kan berätta mer om vad vi kan hjälpa till med. Containeruthyrning har länge varit en essentiell del av vår verksamhet så vi kan med trygghet försäkra dig om att vi vet hur en smidig uthyrning går till och vad du som kund förväntar dig av en tjänst av högsta klass.

Våra containrar kan köras ut över hela Sverige, men vi arbetar i huvudsak i Falun, Gagnef, Leksand, Djurås och Borlänge med omnejd.

8 kubik

Bredd: 1896 mm
Längd: 3302 mm
Höjd: 1504 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 8 kubik.

9,5 kubik

Bredd: 1984 mm 
Längd: 4005 mm
Höjd: 1505 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 9,5 kubik.

14 kubik

Bredd: 2036 mm
Längd: 4099 mm
Höjd: 2000 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 14 kubik.

10 kubik täckt

Bredd: 1984 mm
Längd: 3675 mm
Höjd: 1898 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 10 kubik täckt.

20 kubik

Bredd: 2576 mm
Längd: 6314 mm
Höjd: 1880 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 20 kubik.

30 kubik

Bredd: 2576 mm
Längd: 6299 mm
Höjd: 2458 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 30 kubik.

35 kubik

Bredd: 2576 mm
Längd: 6299 mm
Höjd: 3054 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 35 kubik.

10 kubik

Bredd: 1934 mm
Längd: 4701 mm
Höjd: 1250 mm

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar lösningar inom Container, Containeruthyrning i Falun, Gagnef, Leksand & Borlänge. Denna container är på 10 kubik.

Eller ring oss direkt på 0241-511 11

VI ÄR DEDIKERADE TILL KUNDER
OCH FOKUSERAR PÅ KVALITET

Vi erbjuder våra tjänster till företagare och privatpersoner i Dalarna med omnejd.

NÖJDA KUNDER

Inställningar för cookies