TJ Åkeri Fastighetsskötsel – Drift och underhåll av utemiljöer: Året runt.

Är din bostadsrättsförening i behov av löpande uppfräschning? Behöver du sopa rent gatorna kring fastigheten? Eller har snön gjort sig gällande igen?

TJ Åkeri:
- Vi är din fastighetsförvaltare i Djurås, Borlänge, Falun, Leksand & Gagnef

Vi erbjuder ett brett utbud av fastighetsskötsel oavsett årstid och beställare. Vi har genomfört åtskilliga uppdrag åt en rad kunder genom åren och besitter hög kompetens inom flera områden.

Thage Jansson Åkeri Traktor

Snön må vara vacker att titta på, men den gör sig dåligt som prydnad på våra vägar. Den måste helt enkelt väck för att vi ska kunna framföra våra fordon på ett tryggt och säkert sätt. Och ibland måste det ske akut för att trafiken inte ska bli lidande under en längre tid.

 

Vi har i flera års tid arbetat med snöröjning och har flera medarbetare som är à jour för att snabbt kunna rycka ut i tjänst. Det går även fullt lika bra att vara proaktiv och anlita oss i förberedande syfte.

Thage Jansson Åkeri - Vi levererar helhetslösningar inom Container, Entreprenad, Åkeri

Trädgårdsskötsel

En trädgård sköter inte sig självt, åtminstone inte så som du vill. Den behöver omsorg och bli vårdad på ett sätt som är anpassat efter den växtlighet som den utgörs av. Dessutom är trädgårdsskötsel tidsödande, särskilt om du saknar effektiv utrustning som många gånger krävs för att din trädgård ska bli så där ombonad som den kan bli.

 

Våra duktiga medarbetare har både kompetensen och utrustningen som krävs för att din trädgård ska kunna bli så som frodig som den kan.

Thage Jansson Åkeri Fastighetsskötsel

Sandupptagning

Ett av vårens allra tydligaste tecken är de sand- och grusfria gatorna. När du kan cykla utan att riskera oförutsedd sladd, gå utan att få sällskap av sten i skon och jogga utan att vispa upp moln av vägdamm. När vägarna är sopade, då är våren här.

 

Behöver du välkomna våren till dina gator så är du varmt välkommen att kontakta oss på Thage Jansson Åkeri. Vi har såväl kunnandet som utrustningen för att genomföra sandupptagning på ett ordentligt och professionellt sätt. Vi tar hand om dina gator i Falun, Gagnef, Leksand, Borlänge och Djurås med omnejd.

Bor du i Dalarna?

Bor du i dalarna kring Djurås, Gagnef, Falun, Borlänge & Leksand finns vi på Thages till er tjänst för drift och underhåll av utemiljöer: Året runt.

Eller ring oss direkt på 0241-511 11

VI ÄR DEDIKERADE TILL KUNDER
OCH FOKUSERAR PÅ KVALITET

Vi erbjuder våra tjänster till företagare och privatpersoner i Dalarna med omnejd.

NÖJDA KUNDER

Inställningar för cookies